Ons verhaal

Ons verhaal begon in september 1991, wanneer Scorpion Nederland BV werd opgericht, ook wel bekend als Innotec. Johan Kuiper startte het bedrijf in een garagebox en groeide met Innotec uit tot het huidige pand aan de Kopersteden in Enschede. Na een hele succesvolle tijd met Innotec voegde ook RJ Safety & Security zich onder de vleugels van Johan Kuiper. In 2007 nam Johan Kuiper reeds een meerderheidsbelang in dit mooie beveiligingsbedrijf, waarna in 2014 alle aandelen van RJ Safety & Security werden overgenomen door hem. De ambitie reikte echter verder, want in 2015 werd QuattroP opgericht. Johan noemde het geheel aan bedrijven ‘’Mirari’’, wat ‘’wonder’’ betekent. Want al deze bedrijven bij elkaar, dat was toch een klein wondertje.

In januari 2016 kreeg Mirari BV een drietal nieuwe aandeelhouders naast Johan: Arjen Lammersen, Vincent Jansen en Niels Kuiper. In datzelfde jaar werd in september dan ook echt de ‘’Mirari Group’’ geboren. Inmiddels hebben ook Rovince, TechnoZorg, Opfico, Supportflex en Eco2Work (voormalig QuattroP) zich onder de vleugels van de Mirari Group gevoegd. Wij staan open voor nog meer wondertjes!

Visie

De Mirari Group vormt de perfecte voedingsbodem voor haar dochterondernemingen waardoor deze bedrijven zich 100% kunnen focussen op de uitdagingen van klanten en leads binnen de markten. Middels sterk business development en een professioneel ingerichte shared service organisatie zijn de dochterondernemingen in staat om de (inter)nationale marktpotentie optimaal te kunnen benutten.

Missie

Het belangrijkste ingrediënt voor de succesvolle aanpak binnen Mirari Group vormt de Mens. Onze holding kan zich met recht de werkgever voor de toekomst noemen waarbinnen iedere ambitie past. Onze mensen maken de organisatie, daarom investeert de Mirari Group dagelijks in het werven, ontwikkelen en begeleiden van haar mensen. Wij geloven in excellentie. Alleen op deze manier zijn we binnen onze werkgebieden sterk onderscheidend en kunnen we de markt unieke maatgerichte oplossingen aandragen waarom men vraagt.

Kernwaarden