Mirari als werkgever

Werken bij Mirari betekent deel uit maken van een jonge, ambitieuze en vooruitstrevende organisatie waarbij jij als werknemer centraal staat. Mirari biedt haar mensen de kans om het beste uit zichzelf te halen door het aanbieden van directe verantwoordelijkheden, training en verschillende uitdagingen. Op deze manier streven wij naar het realiseren van een energieke, unieke en moderne organisatie waarbij met getalenteerde mensen ambitieuze doelen worden nagestreefd. Onze holding kan zich met recht de werkgever voor de toekomst noemen waarbinnen iedere ambitie past. Onze mensen maken de organisatie, daarom investeert de Mirari Group dagelijks in het werven, ontwikkelen en begeleiden van haar mensen. Wij geloven in excellentie. Alleen op deze manier zijn we binnen onze werkgebieden sterk onderscheidend en kunnen we de markt unieke maatgerichte oplossingen aandragen waarom men vraagt.

Waarom kiezen voor Mirari?

  • Elke dag beter worden
  • Met plezier naar je werk
  • Directe verantwoordelijkheid
  • Persoonlijke benadering in een professionele organisatie
  • Doen waar JOUW kwaliteiten liggen!

Carrière maken bij Mirari

Jij geeft vorm aan je eigen carrière binnen de Mirari Group. Doordat de organisatie bestaat uit verschillende dochterondernemingen is er genoeg ruimte om jouw eigen interesses en kwaliteiten verder te ontwikkelen. Zo krijg jij de kans om je eigen route te bepalen binnen de Mirari holding.

Mirari voor studenten

Als jij als student kiest voor een stage binnen de Mirari Group, kies je met name voor ontwikkeling! Je krijgt vanaf dag één eigen verantwoordelijkheden waarmee je jouw bijdrage kunt leveren aan het succes van de organisatie. Ben jij nog op zoek naar een stageplek? Stuur dan vandaag nog een e-mail naar info@mirarigroup.com.