RJ Safety & Security

RJ Safety & Security is de veiligheidsspecialist van Oost-Nederland. Begonnen met evenementenbeveiliging en inmiddels dé allround specialist op het gebied van veiligheid en beveiliging. De organisatie levert een totaalconcept aan beveiligingsdiensten en kan daardoor oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor bedrijven en particulieren. RJ Safety & Security gelooft niet in deeloplossingen, maar benadert veiligheid en beveiliging als een integraal concept vanuit een 360 graden perspectief.  Waarbij personen, objecten, digitale omgeving en continuïteit bij een calamiteit de vier pilaren zijn.

De organisatie is dagelijks bezig met het ontwikkelen van innovatieve veiligheidstechnieken op het gebied van sensoring en monitoring. Zo staat virtuele beveiliging bij RJ Safety & Security hoog op de agenda. Tevens is RJ Safety & Security betrokken bij een innovatief drone project. Hierin onderzoekt men de mogelijkheden voor het beveiligen van publiek terrein met drones die zijn uitgerust met o.a. thermische camera’s. De technologische ontwikkelingen bieden zowel mogelijkheden als nieuwe uitdagingen. RJ Safety & Security wil organisaties ook oplossingen bieden voor deze nieuwe veiligheidsvraagstukken. Middels een 360º Security Scan helpt RJ Safety & Security bedrijven inzicht te krijgen in beveiligingsrisico’s, waaronder Cyber Security.

Voor meer specifieke informatie per dienstverlening kijk op www.rjsafety-security.nl of stuur een e-mail naar info@rjsafety-security.nl.

RJ Safety & Security