Opfico

Bedrijven adviseren op Operationeel (Op), Financieel (Fi) en Commercieel (Co) gebied: Op-fi-co, Opfico! Deze drie poten zijn cruciaal voor het groeien van een bedrijf. Belangrijk is dat de ondernemer het uiteindelijk zelf moet adopteren en doen. Opfico is geen wondermiddel welke toegevoegd wordt, het is een kwestie van ‘’samen’’ met de ondernemer zorgen voor de gewenste groei. De mensen achter Opfico zijn Johan Kuiper en Henk Keizer, beide gepokte en gemazelde ondernemers, die hun ervaring willen inzetten om kennis te delen met andere ondernemers.

Samen met jou kijken zij naar de huidige strategie en geven ze het een boost door middel van advisering als ook interim werkzaamheden. Dit doen zij altijd met als belangrijkste doelstelling: groeien! De ontwikkelde groeistrategie van Opfico is gecreëerd aan de hand van de drie bovengenoemde pijlers, welke volgens Opfico het fundament zijn voor elke organisatie.

Samen bekijken waar Opfico jou kan ondersteunen of gewoon eens een kop koffie doen om elkaar te leren kennen? Neem dan contact met Opfico op, dat kan via een e-mail maar uiteraard ook altijd telefonisch!

+31 88 – 434 99 88
www.opfico.nl
h.keizer@opfico.nl
j.kuiper@opfico.nl

Opfico