Innotec

Innotec Nederland is dé specialist op het gebied van onderhoud, reparatie en montage voor de bouw-, industrie- en mobiliteitssector. Innotec levert een compleet assortiment hoogwaardige kitten, lijmen, tapes en technische onderhoudsproducten voor de professionele eindgebruiker. Naast de verkoop van eersterangs, gecertificeerde producten biedt Innotec haar afnemers deskundig advies en training om een excellente kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Vanuit haar specialisme heeft Innotec verschillende systemen ontwikkeld voor de bouw waar innovatie en duurzaamheid voorop staan. Het voeg- en afdichtingssysteem, steenstrips verlijming, waterproof systeem, luchtdicht bouwen en gevelplaatverlijming bieden een uitstekende optie voor een sublieme afwerking.

Kwalitatief hoogstaande producten, professioneel maatwerk advies, persoonlijk contact en klantgerichte service zijn de waarden waar Innotec naar streeft. De nauwe samenwerking met onze afnemers evenals de goede coöperatie met producenten en stakeholders zorgt voor de realisatie van zowel custom-made als breder inzetbare oplossingen voorzien van verzekerde garanties op product- en projectniveau.

Op deze manier levert Innotec naast eersteklas producten ook de best mogelijke, gefundeerde (project) adviezen. Zo zorgen we samen voor excellente kwaliteit, want “Only Quality has a future”.

Voor meer informatie over Innotec ga naar www.innotec.nl of stuur een e-mail naar info@innotec.nl.

Innotec